Aanbod

Het Wapen van Naarden is een plek waar jong en oud samenkomen. Een gezellige plek waar u kunt genieten van uw dagelijkse borreluurtje, een voetbalwedstrijd, een te gek feestje, een lekkere koffie of vanaf 17:00 uur een heerlijke maaltijd. Kortom voor ieder wat wils.

Voetbal

Alle voetbalwedstrijden worden bij ons uitgezonden op twee schermen. In verband met de richtlijnen van het RIVM vragen wij u graag alvorens te reserveren, mits er voldoende plaatsen beschikbaar zijn kan dit ook aan de deur.

Evenementen

Zodra het mogelijk is zullen ook onze evenementen weer van start gaan. Recepties, borrels, themafeesten, niets is ons te gek. Wij kunnen u het hele pakket aanbieden waaronder, de catering, de aankleding en ook staat onze huisfotografe voor u klaar. Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen.

Wat lekkers

Vanaf nu kunt u genieten van diverse maaltijden en fingerfoods. De keuken is dagelijks geopend van 17:00 uur tot 21:00 uur, behalve op dinsdag dan zijn wij gesloten.

Specials

Komende tijd zullen er diverse special volgen, voor onze trouwe gasten en nieuwkomers. Deze zullen gedeeld worden via onze social media kanalen, meer informatie is te vinden op de specials pagina.

%d bloggers liken dit: