Over ons

Welkom bij het Wapen van Naarden, een bruin knus café in het hart van de Vesting. Al jaren een begrip en voor velen een echte stamkroeg. Bij binnenkomst wordt u warm ontvangen door Cathy Burger en/of haar team, u kunt binnen aan de bar zitten of wat meer privacy krijgen aan een van de tafeltjes die verspreid door de zaak staan.

Sinds Juli 2018 is Cathy Burger de trotse eigenaresse van het Wapen van Naarden. Zij is een echte doorzetter en de horeca is er met de paplepel in gegoten. Met haar jarenlange ervaring, positieve drive en ondernemende instelling kan het ook niet anders dan dat het Wapen van Naarden tot een groot succes wordt gemaakt.

Eind 2017 kwam Cathy terecht in het Wapen van Naarden via een advertentie op Facebook. Het begon met een aantal uurtjes per week tijdens de borrel. Hoe dat is uitgegroeid tot eigenaresse leest u hier in het krantenartikel in het NaarderNieuws van september 2018.

Het team is onwijs trots dat het balsponsor is van NVC en meerdere malen in de krant heeft gestaan.

Sinds mei 2018 is het verplicht om een privacyverklaring en disclaimer te vermelden op de website. Deze zijn hier te vinden.

Team ’t Wapen van Naarden

%d bloggers liken dit: