Specials

`Het verschil tussen dromen en realiteit is actie ondernemen.

Alle acties zullen op deze pagina te zien zijn of ze nou voor een langere periode gelden of van korte duur zijn alle informatie komt op deze pagina. Mocht u na het lezen van de informatie nog steeds met vragen zitten, aarzel dan niet en neem contact met ons op of plaag de bediening met uw vragen.

De lekkerste BIEFSTUK

Na een paar dagen flink klussen zijn wij vanaf nu weer geopend. Binnenkort komt er een leuke nieuwe menukaart aan, maar vanaf nu kunt u bij ons de lekkerste biefstuk op brood eten. Bij iedere biefstuk krijgt u nu een gratis Comenius tapbiertje. Dus kom lekker genieten want die biefstuk MOETJE echt eten!!

De keuken is dagelijks geopend van 17:00 tot 21:00 uur, behalve op dinsdag dan zijn wij gesloten

Het Wapen van Naarden Summer Special!

Een historische speurtocht door Naarden Vesting samen met Floris. Hiernaast kunt u ook een picknickmand geheel naar wens laten vullen. U betaalt een borg voor de picknickmand, de kleine is €25,- en voor de grote picknickmand betaalt u €50,-. Voor het aangenaam verpozen willen wij graag terugkrijgen de schillen en de dozen. U krijgt bij het retourneren uw borg terug en een leuk aandenken van de Vesting voor de vriendjes van Floris.

Deze actie is geldig gedurende de zomer en vanaf september alleen in de weekenden. De speurtocht is leuk voor zowel jong als oud, met leuke wegwijzers om uit te vogelen, diverse vragen en historische weetjes.

U krijgt een mapje mee met alle speurtocht benodigdheden, zo kunt u alle vragen op het antwoordblad schrijven en het woord raden, pas dan is de speurtocht voltooit.

Vaderdag Beer & Bites

Boek nu voor Vaderdag Beer and Bites! Drie speciaal biertjes, met elke ronde een ander gerechtje en dat voor maar €17,50 per persoon. Uiteraard hebben wij ook aan de kindjes gedacht, speciaal voor de kleintjes onder ons, een samengesteld kindermenu voor slechts €15,- per kind geniet je samen met je vader, plus een leuke speurtocht met verrassing!

Deze actie is alleen geldig op vaderdag 21 juni 2020

%d bloggers liken dit: